****

GEOPEND ZATERDAG VAN 10.00 TOT 16.00 UUR EN OP AFSPRAAK

Horsefood Fiber Complete-Mix 20 kg (HF7454)

DIT PRODUCT KAN VERZONDEN WORDEN, MAXIMAAL 1 ZAK PER BESTELLING

Een complete ruwvoermix met weinig zetmeel, voor paarden en pony’s die van zichzelf al (te) veel energie hebben. Ook voor gulzige eters is deze mix, vanwege het hoge vezelgehalte, uitstekend geschikt.

Deze nieuw ontwikkelde en in de praktijk geteste ruwvoermix voor paarden is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen die veel vezels bevatten. Deze mix bevat géén toegevoegde granen. Enkele functionele componenten zijn toegevoegd zoals gefermenteerde gistculturen, lijnolie en foenegriek. Om deze mix compleet te maken zijn alle benodigde vitaminen en mineralen (sporenelementen) aanwezig zodat geen krachtvoer of vitaminen/mineralenmix bij gevoerd hoeft te worden. Op deze manier heeft het dier een compleet rantsoen zonder teveel kg binnen te krijgen.

Enkele kenmerken van de Horsefood Fiber Complete-Mix op een rij:

Een praktische oplossing voor paarden die slecht of te gulzig eten. Door het hoge aandeel ruwe celstof moet het paard veel kauwen. Hierdoor wordt meer speeksel gevormd waardoor de spijsvertering-organen van het paard beter gestimuleerd worden.
Paarden die te ‘heet’ zijn krijgen met deze mix alle benodigde voedingsstoffen binnen. Gelijktijdig blijft de energiegift beperkt door het lage zetmeelgehalte.
Door de toegevoegde gistculturen worden de ruwe vezels beter en efficiënter omgezet en dit heeft weer een gunstige invloed op de voortijdige verzuring van de spieren
De mix is compleet en bevat alle noodzakelijke vitaminen en mineralen in de juiste verhouding.
De kwaliteit en samenstelling van de Horsefood Fiber Complete-Mix is constant. Dit is een aanzienlijk voordeel vergeleken bij enkelvoudige ruwvoeders zoals gras, lucerne, hooi en stro.
Lijnzaadolie levert langzaam vrijkomende energie.
Het suikergehalte is laag omdat er slechts een klein percentage melasse aanwezig is vanuit de vitaminen/mineralenbrokjes.
Een mengeling zonder haver en gerst.
De inhoud van de pakken is 20 kg en handzaam gesneden in 10 plakken van 2 kg. Er kan hierdoor zeer nauwkeurig gevoerd worden en voorkomt tevens morsen van product.


13,50